Tibro Konstförening

Utställningar & Aktiviteter

 lena-ekman-balett skalbaggar-010-2

Utställning 22/10-5/11

Ateljé Blocking öppettider: söndagar 14-17, onsdagar 18-20, lördagar 11-13
Grupper kan boka andra tider, tel 0725-88 10 77

Lena Ekman från Vitaby, Österlen
målar akvarell och olja. Hennes verk avbildar ofta kvinnor på väg någonstans, stilla eller i rörelse. ”Som konstnär vill jag förmedla intryck i mina bilder. Jag vill skildra och gestalta, inte avbilda eller vara för övertydlig…”

Ulf Flenberg från Vitaby, Österlen
Under ett helt liv som amatörentomolog har Ulf Flenberg fångats av skalbaggars färg och  form. De är som levande skulpturer. Han skär och formar bitar av glas och lägger ihop en skalbagge i flera lager på en glasskiva. Denna smälts sedan i en ugn och montering görs sedan i diabas eller granit.